Küldetés

Zoltai Miklós tanításai által megismerhettem egy csodálatos módszert életem saját kézbe vételéhez, egészségem helyreállításához, és folyamatos fenntartásához. A jóga tanfolyamok első két évében sikerült minden visszatérő betegségtől megszabadulnom, és egy szemléletváltozás kezdődött el bennem, amely lehetőségeket tartogat és ösztönöz a teljes életre mind a mai napig.

A több éves gyakorlás és tapasztalataim, saját életem pozitív irányú változásai arra ösztökéltek, hogy ezeket az ismereteket átadhassam, megoszthassam azokkal, akik hasonlóan szeretnék saját tudatosságuk által elérni a tökéletes egészség és teljesség állapotát. Erre ösztönzött környezetem is, hiszen munkahelyemen és baráti körömben is többen kértek, mutassam meg, mi is az a jóga.

Hiszem, hogy saját példánkon keresztül megmutathatjuk társainknak, akik az életben valamennyi időre mellénk szegődnek, hogy a teljesség, harmónia és békesség, a határozottság, céltudatosság és boldogság működése bennünk létrehozza környezetünkben is mindezt építve és szeretetben megtartva a közösségeket.

A Jóga-Sanga jógázók közösségét jelenti, amelyben mindenki megtalálhatja a számára fontos tanításokat és tapasztalatokat ahhoz, hogy minőségibb, teljesebb életet éljen. És azokat a társakat is, akik ugyanazon az úton járnak.

Ez a közösség elkötelezett aziránt, hogy gondolatait, szavait, cselekedeteit az egyetemes szeretet, a maitri vezesse.

 

SwamiRama8

“Mi az élet célja? Ha nem tudod, a meditáció vagy az elmélyülés haszontalan. Tudnod kell, mi az élet célja. Azt mondjátok, a cél Isten elérése – de ez nem igaz. Ez csak csacsogás, amit már mindenki hallott, mindenki olvasott. Az élet célja nem isten elérése. Az élet célja az, hogy mentesüljünk minden fájdalomtól, keserűségtől és 
béklyótól. Ez az élet célja. Hogy a boldogság állandó állapotában legyünk. Hogy boldogok legyünk, tele szeretettel – ez az élet célja.”

 

(Szvámi Ráma)

 

 

 Swami Veda_Bharati
„Lassan, fokozatosan, meg fogod tanulni lecsendesíteni magad, és azután megosztod a békét a világgal.”

 

(Szvámi Véda Bharati)